Tel: +36 96 241 649

Automatikus függesztőkar (>95Le) (25,4)

Automatikus függesztőkar (>95Le) (25,4)
KÓD: automfuggkar-80/40-210-25,4

Kérem, válassza ki az Önnek megfelelő termék méretet az alábbi leírások segítségével, és azt a terméket tegye a kosárba!

tabla3

HIDRAULIKUS FŰGGESZTŐKAR

(ang. top link vagy third point, nem. hydraulischer oberlenker) alapvetően egy hagyományos kettős működésű hidraulikus henger, hegesztett csatlakozásokkal, amelyek a traktor és a traktor között felszerelhetők. A hidraulikus vonóhorgokat horganyzás védi a korrózió ellen. Minden hidraulikus vonórúdnak biztonsági okokból blokkolószelepe van. (A hidraulikus tömlő megsérülése esetén a húzóhenger ugyanabban a helyen marad, és ennek következtében a traktor csatlakoztatása is). A blokkoló szelep azt is biztosítja, hogy a csövek ne legyenek nyomás alatt, és így rezgések miatt ne terhelje meg a traktor hidraulikus szelepét vezetés közben. .


Három általános típus található itt::


- standard fűggeszttőkar

( mindkét oldalán hegesztett szemcsapágy van)


- avtomatska fűggesztőkar


- special fűggesztőkar

( lényegében automatikus vonórúd, de egy speciális kampóval a hengeren szemcsapágy helyett, amely lehetővé teszi a vonórúd nagyobb mozgását bal vagy jobb irányba) ,


Kezelés


Hidraulikus vonórúd vagy. A római anyák minden traktorban egyre inkább nélkülözhetetlenek, különösen az eke-eknél, ahol lehetséges az eke finomhangolása. Vagy hó- és földdeszkák, ahol lehetséges a hidraulikus döntés a deszka megdöntéséhez. Különösen hasznos traktoroknál, ahol billenésre vagy billenésre használják. fennsíkokhoz, akár teherforraláshoz is.


A megfelelő fűggesztőkar kiválasztása vagy megrendelése:


1 pont: Hány ló erővel rendelkezik traktor ?


1 kategórija: 20 és 55 ló közötti traktorokhoz
2 kategórija: 45 és 95 ló közötti traktorokhoz
3 kategórija: 95 ló erőtől kezdődő traktorokhoz

Ellenkező esetben azt is meg kell fontolni, hogy milyen csatlakozót fog használni. 100 lóerős traktorhoz nincs szükség 3. kategóriájú vonórúdra, ha max. teherbírása 1500 kg.

2 pont: Milyen lyukak szükségesek a vonóhorgon egy "traktor csap" csavarához?


1 kategórija: lyuk 19,2 mm vagy 25,4 mm
2 kategórija: 25,4 mm
3 kategórija: lyukak 25,4 mm vagy 32,4 mm

Lehetséges egy csönkentő használata is, egyik méretről a másikra, így egy vonórúd több különböző traktoron vagy gépen használható.

3 pont: fűggesztőkar löket


Valahogy nincsenek szabályok vagy. Inkább nincs speciális szabvány arra vonatkozóan, hogy mekkora haladást kell megtenni egy hidraulikus vonórúdnál egy adott traktortípusnál. Ez elsősorban a traktor típusától és annak kiegészítőitől függ, amelyre szánták. Általában többszörös vagy. minden rendelkezésünkre álló traktor-szerelvényhez, ezért meg kell határozni egy bizonyos hosszúságot, amely az összeset vagy. a legtöbb traktor tartozék. Általában a legegyszerűbb megmérni a korábbi menetes menetet. A menetes vonórúd tömörített hosszától függően (a lyukak középpontját mérjük) megtaláljuk a legközelebbi hidraulikus vonórúdot, amely a maximális vagy a. nyújtott hosszúság és löket.
Sztandart löketek:
- 160 mm
- 210 mm
- 280 mm
- 400 mm
A lökések hossza azonban magától a típustól is függ..

4 pont: Melyik típusú fűggesztőkart választani


- sztandard fuggesztőkar
(hagyományos traktorokkal használható)

- autómatikus fűggesztőkar:
(abban az esetben használható, ha a traktorhoz rögzítőhorgok vannak rögzítve az alsó tartókarokon)

- special fűggesztőkar
alapvetően automatikus vonórúd, de van egy speciális kampója olyan traktorokhoz, amelyek jobban mozognak balra vagy jobbra),

A hidraulikus fűggesztőkarok traktorokhoz alkalmasak:


zetor, fendt, deutz fahr, massey ferguson, fiat, john deere, case ihc, renault, imt, ursus, steyer, hürlimann, lambourghini, same, landini, valtra, class, new holland. caterpillar, bobcat, volvo, carraro, yanmar, hurlimann, TV, štore, lindner, eicher,

Vélemény

EGYÉB TERMÉKEK

Copyright MAXXmarketing GmbH

PARTNEREK & MÁRKÁK

 • Makita
 • Bosch
 • Portwest
 • Varstroj
 • Flex
 • Scheppach
 • Faster
 • Rosi Teh
 • Hafner pneumatik
 • Exena
 • Portwest
 • Footguard
 • Sir Safety System
 • Declan
 • PUMA
Prev
Next

KAPCSOLAT